Heksen Esmaralda

Det er godt at have en ven...

Heksen Esmaralda

Det er godt at have en ven...

1217 børn, 1 heks, 1 dirigent og Det Jydske UnderholdningsOrkester.Det var i går opskriften på en succesfuld afslutning på 2 års arbejde med ALLETIDERS BØRNEKOR 2010 i region Midtjylland.

Men før vi kom der til skulle det meste af økonomien på plads, så skulle de mange kor der skulle være med findes.
Så kunne alle korlederne mødes med Tina Buchholtz og Vagn Egon Jørgensen, der gennemgik deres ide med og plan for projektet.

Og så er der siden september blevet øvet flittigt både med at synge, danse og spille på kazoo ... med mere rundt om i de 38 kor - fordelt på de 19 kommuner i regionen.

I dag - dagen derpå - er vi glade og stolte af hele projektet.
Ikke mindst stolte af de mange børn, der i går aftes stod på scenen i Forum Horsens og underholdte de 2000 publikummer i salen sammen med Heksen Esmaralda.

Tak for en uforglemmelig dag og aften.

Kommentarer

Kulturministeren vil møde Heksen Esmaralda


Kulturminister Carina Christensen vil byde velkommen til det afsluttende arrangement i Alletiders Børnekor 2010. En storslået forestilling hvor 1217 børn og 1 heks samt Det Jydske UnderholdningsOrkester synger og danser sig igennem historien om: Esmaralda og polarheksen Tusnelda.

Kulturministeriet har støttet projekt Alletiders Børnekor 2010 i region Midtjylland med 400.000,-
En væsentlig årsag til at det er lykkedes at samle alle 19 kommuner i regionen om et fælles børnekors arrangement.

Alle 19 kommuner får i løbet af januar-februar-marts besøg af forfatter og komponist Tina Buchholtz til en lang kordag, der afsluttes med en lokal koncert, hvor børnene og Heksen Esmaralda synger og fortæller historien om sin første flyvetur på sin kost og mødet med polarheksen Tusnelda, som hun bliver ven med. Samme overvinder de de grå fjeldhekses forbandelse. Enhistorie om at komme til at holde af med fare for at skulle miste. Om at savne men også om at kunne glæde sig, more sig og slå sig løs. Om at ville fællesskabet.

Læs mere om Esmaralda her
Kommentarer
Se tidligere indlæg...