Heksen Esmaralda

Det er godt at have en ven...

Heksen Esmaralda

Det er godt at have en ven...

Esmaralda indtog Fyn

Mere end 300 børn sang og dansede med Tina Buchholtz alias Heksen Esmaralda.

Hele dagen finpudsede de sangene som var velindstuderede hjemmefra.
Der blev spillet kazoo, sunget om venskab, grint, når der blev vrikket igennem med mere end 600 baller... der blev sunget om nordlys og danset i skæve taktarter.

Om eftermiddagen fortalte Esmaralda om sin første flyvetur, som førte hende til Svalbard. En historie om at overvinde sin frygt og om at turde sige ja til en rigtig ven selvom man skal sige farvel... og de 1000 publikummer kunne nyde børnestemmerne der vævede sig ud og ind mellem hinanden på smukkeste vis efterfulgt at hidsige kazoos og de vildeste benspjæt.

Tak for en dejlig dag.

Læs mere her: Fyns Stiftstidende
Kommentarer

Endnu en uge med sang, spjæt og fællesskab

Tegning fra et af korbørnene fra Ølstrup Friskole

Hvor er det dog livsbekræftende at komme rundt i landet og skulle synge og danse sammen med børn og unge.
Heksen Esmaralda har i denne uge haft tre koncerter.

Førts var hun på besøg på Ølstrup friskole, Ringkøbing Kommune. Her blev der øvet fra tidlig morgen med de 17 børn fra 4 klasserne i den dejlige nye sal. Kort før koncerten myldrede det ind med ca. 100 børn og voksne, der ivrigt lyttede til historien og sang og dansede med så væggene rystede.

Så gik turen til den kun 2 år gamle Vildbjerg Skole, Herning Kommune. De 18 børn i skolekoret var veloplagte og havde glædet sig til en dag i musikkens tegn. Det var så skønt at se, hvordan børn fra 3.-7. klasse kan finde et fællesskab gennem musikken på tværs af køn alder og klasser.

Ugen blev sluttet af med en en i "Kulturministeriet" - Ebeltofts skønne Kulturhus med 45 børn fra Toftevangskolen. Her var der børn fra 8-14 år med i koret. En entusiasme og varme gennemstrømmer dette skønne kor, der arbejdede hårdt hele dagen. Solen lod sig vise, og efter en halvtimes tummel i sneen var vi klar til koncerten kl. 16:00, hvor huset var fyldt med forventningsfulde børn og voksne. Børnene leverede et brag af en koncert, og de fremmødte kunne slet ikke få nok.

Så er det jo godt, at vi alle ses igen den 25. marts i Forum Horsens, hvor alle korbørn fra fjern og nær i region Midtjylland mødes. Så får vi alle mulighed for at opleve et fællesskab gennem musikken og måske endda få nye venner.

Jeg skulle hilse og sige, at Esmaralda glæder sig VILDT, og at hun har fået nye forsyninger af vanillesukker og dragespyt!

HUSK: at du kan sende tegninger til Esmaralda samt billeder fra koncerterne, så bliver de lagt her på hjemmesiden. Du kan også skrive til Esmaralda.
Se her hvordan.

Og du kan også se nogle af dem på YouTube


Fra koncerten på Østrup Friskole
Kommentarer
Se tidligere indlæg...